fyllda smördegspuffar

jätte god och enkel dessert som är god att äta när som helst.
Fyllda smördegspuffar

Ingredienser

6 port

1 paket kyld smördeg
1 ½ msk Smör
1 ½ msk flytande honung

Fyllning:
1 dl keso
1 msk flytande honung
1 dl äpplemos
florsocker

Gör så här

Sätt ugnen på 175 grader. Skär smördegen i 12 rutor. Smält smöret och blanda med honungen. Pensla smördegsrutorna med blandningen och lägg ihop dem 2 och 2 på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min tills puffarna börjar få fin färg.
Lyft av locken på de varma smördegspuffarna. Blanda keso och honung och klicka ut på puffarna, toppa med lite äpplemos och lägg på locken igen. Pudra med florsocker och servera genast.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0