Färgad sprite!

Vet inte varför men jag älskar att färga min sprite eller blanda olika smaker så jag får en ny. En favorit är fanta blandat med cola :) kan låta super äckligt men det är verkligen jätte gott!


Fetaostlax

Idag så blev det lax på hemkunskapen och det blev supergott!


Plugg!

Har suttit och pluggat på historia nu och tittat på house ( bästa serien) medans jag tryckt i mig ballerina kakor, sjukt gott. Har inte ätit det på flera månader!


Ny klänning!

Nu har jag bestämt mig vilken klänning jag skulle köpa, så det fick bli den här. Nu är den på väg och den kommer väll någon gång i veckan :) hoppas verkligen att jag valt rätt nu!


Måste köpa kläder!

Asså nu måste jag bestämma mig vad jag ska köpa för min 25% rabatt går ut imorgon och jag måste köpa en klänning! Varför måste det finnas så många fina saker?!?!


Grillad kyckling med tzatziki och rotfrukter!

Idag så hade vi hemkunskap och då lagade vi kyckling. Blev supergott men tyvärr så har jag ingen bild.


Äntligen vår!

Idag så var det typ 10-14 grader varmt och det var ju hur skönt som helst, man kunde sitta ute utan jacka och inte frysa. Det verkar som om det blir en tidig och varm sommar i år! :)


Stjärnor!

Det finns inget bättre än att sitta vid fönstret och kolla på stjärnor, älskar det! Det är så mysigt!


Fredag med ben and Jerry!

Idag så åt jag ben and jerry, New york super fudge nånting.. Supergott! Nu sitter man och skypar med släktingar vilket alltid är trevligt ( eller?!?) och har det jättemysigt :)


Fredagsfrukost!

Nu är det äntligen helg igen, och jag avslutar veckan med en jätte god frukost, jordgubbar med turkisk yoghurt, supergott!


Årets första jordgubbar- och snö!

Idag så åt jag mina första jordgubbar på länge men de var inte så speciellt goda då inget slår svenska jordgubbar, och så började det snö men det spelar ingen roll för nästa vecka ska det bli 14+ :).


Ledig onsdag

Idag så fick jag stanna hemma p.g.a att jag hade jätteont i magen, så jag har suttit och kollat på grey's anatomy, förhäxad och sjunde himlen. Ett bra sätt att börja morgonen med :)


Bullar!

Förra veckan så bakade jag tre sorters bullar: kanelbullar, kanel och valnötsbullar och chokladbullar. Blev jätte gott med alla tre men nu är det bara en kvar :)
Kanelbullarna


Fint väder hela veckan!

Nu har det gått ännu en vecka men den här veckan har det varit fint väder hela tiden, lite schockad för att det är ju ändå bara de första dagarna in på mars.


RSS 2.0