100 min idrott- och dans!

Idag så har jag idrott vilket oftast inte är så kul men de här veckorna ska vi dansa vilket kan vara kul, eller jätte tråkigt. Hatar pardans och när man måste skaka på sitt ass för jag kan inget av de. Däremot tycker jag att det är jätte kul att dansa själv fastän jag ser ut som en klant för att jag inte har någon taktkänsla.
Dagens frukost: banan, juice och yoghurt.


Skoldag imorgon- och inga fler sovmornar!

Imorgon så börjar skolan igen och jag längtar verkligen inte för då måste jag vakna klockan 6. Men om 6 veckor så är det påsklov så då ser man fram emot det!


Ny serie?!?

Nu när jag har sett alla grey's anatomy avsnitt så behöver jag en ny serie jag kan titta på från början. Har tänkt på att kolla på house från början eller kanske desperate housewives och sjunde himmeln?


Sportlov och filmmaraton!

Nu när det är sportlov så drar jag igång med filmmaraton.
Lista på alla filmer jag ska se:
Ungkärlek i Florence
Crazy stupid love
New years eve
Mästerkatten
En prinsessas dagbok--
mean girls
Bring it On
Grown ups
Valentines day
Just go With it
50 First dates
The proposal
Notting Hill---
Made of honor
Only you
Everyone says i love you
What à fine day
The ugly truth
Friends With benefits
Dagboken
No springs attached-


Kakor!

Förra veckan så bakade jag jätte mycket men jag hann aldrig lägga upp bilder så jag gör det nu. Det fick bli choclate chip cookies, nötkakor, mandelkakor och choklad toppar. Allt blev super mumsigt :)


Pizza!

Idag är det onsdag och jag har hemkunskap, idag så ska vi göra pizza och jag hoppas på att de blir bättre än förra veckans pannkakor:) idag så är det också Sveriges mästerkock och Jamie lagar brittiskt så det är en matfylld onsdag idag!


Äntligen fredag och helg!

Jag har verkligen inte haft tid att blogga på sistone för att jag har varit sjuk och så har vi massor med plugg innan det blir sportlov. Men under tiden så har jag också bakat en massor så bilder och recept kommer snart :)


RSS 2.0